Voor basisschool De Rank in Lochem zoeken wij een Directeur

Voor basisschool De Rank in Lochem zoeken wij een Directeur

School de Rank is in ontwikkeling. Onze basisschool wil kinderen meer meegeven, wij zijn een Dalton school, hebben een cultuurprofiel, een muziekproject, we dragen ‘het recht op spelen’ groot uit. We zoeken een schooldirecteur die samen met het team, de ouders en de leerlingen, helpt bij onze ambities.

De school maakt deel uit van de Stichting Christelijk Basisonderwijs Lochem Laren (SCBOLL) die met 3 scholen gehuisvest is in de groene gemeente Lochem. De scholen van SCBOLL staan bekend om een warm pedagogisch klimaat en we werken toe naar sterke onderscheidende, onderwijskundige profielen. Samenwerking in de regio vinden we belangrijk, van onze nieuwe directeur vragen we verbindende competenties. Ouders omschrijven de school als gemoedelijk met een prettige sfeer. Een school waar leerkrachten kijken en luisteren en kinderen tot hun recht laten komen.

Omschrijving

De Rank is een middelgrote school met ongeveer 160 leerlingen en 12 collega’s, in een wat ouder en gezellig gebouw. Het gaat goed met de school, de onderwijskwaliteiten zijn goed, er zijn ambities, ouders zijn heel betrokken bij de school. De Rank is een Daltonschool in ontwikkeling en deze ontwikkeling willen we graag een ‘boost’ geven. Ook staan we aan het begin van een nieuwe schoolplanperiode.

Profielschets

Je hebt een stevige persoonlijkheid die vanuit een gezamenlijke visie de school verder ontwikkelt, o.a. doordat je de ontwikkeling van het team stimuleert. Je bent een verbinder en werkt vanuit vertrouwen. Educatief partnerschap vind je belangrijk. Je bent vernieuwend en benut kansen. Je hebt overzicht en humor, bent daadkrachtig, kunt mensen meenemen. En je voelt je thuis in waardengericht onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie met ingang van 1 oktober 2019, we hanteren een passend beloningsbeleid. De aanstelling betreft 0,8 fte.

Procedure

De sluitingstermijn voor deze vacature is 14 mei a.s. De eerste sollicitatieronde is gepland op 21 mei en de tweede ronde op 27 mei. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Jacqueline Huijsmans, directeur bestuurder, via j.huijsmans@scboll.nl of 06 12 70 60 89. Een informatiepakket is op aanvraag beschikbaar.